Uk 2 2018 kansi
Uk 2 2018 sis

SUURI KEITTIÖTEEMA

Maalaiskeittiö on ikisuosikki

Maalaishenkinen keittiö herättää ihastusta vuodesta toiseen etenkin kehätien pohjoispuolella. Eikä sen tarvitse aina olla valkoinen.

Kun M1-luokitus on ainoa vaihtoehto

Huoneilman epäpuhtauksille altistuneessa perheessä kodin kaikki materiaalit on valittava terveellisyyden näkökulmasta. Valmiista keittiöistä nurmijärveläisten Lempiäisten ainoa vaihtoehto oli Puustellin Miinus.

Keittiömuodin ytimessä

Hennon harmaat vetimettömät kalusteet ja uusimman tekniikan koneistus. Lappeenranta-lainen keittiö loikkasi kertaheitolla vuosikymmenien takaa muodin huipulle.

Muodon vuoksi

Lindblomin pariskunnan kymmenen neliön keittiössä on paljon paitsi säilytystilaa ja tekniikkaa myös ergonomiaa. Kalusteiden sijoittelussa on onnistuttu erinomaisesti.

UPEITA, AITOJA KOTEJA

Klassinen kaunotar sisältä ja päältä

Jos kuningatar Viktoria vielä eläisi, tuntisi hän olonsa kodikkaaksi teerijärveläisessä talossa. Kauniin kodin yhtenä teemana on viktoriaanisen aikakauden arkkitehtuuri.

Kaupunkitalo maalaismaisemassa

Arkkitehtuurillaan säväyttävimmät talot eivät aina löydy vaurailta kaupunkialueilta. Upean talon löytää myös kaukaa Pohjanmaalta.

Nuorien perheiden suosikki

Hirsitalojen suosion voimakas kasvu on nuorten rakentajien ansiota. Luonnonmukaisuuden ja hyvän sisäilman ovat löytäneet myös Kosusen nuori perhe.

Täydet kaksi kerrosta

Kaksikerroksisessa talossa lapsiperheen arki on hyvässä järjestyksessä. Alakerta
on päiväkerros ja yläkerta yökerros.

Modernin vuoro

Porilainen pariskunta viihtyy lomillaan Yllästunturin maisemissa. Sinne on rakennettu jo kolme loma-asuntoa. Nyt koitti muotokieleltään erilaisen huvilan vuoro.

Piilopirtti suuren maailman mitoilla

Maailman melskettä pääsee pakoon suomalaiseen kansallismaisemaan. Rauhoittavaa järvenrantaa riittää ihailtavaksi moninkertaisesti, kun rakentaa ikkunapintaa tavallista enemmän.


Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein. Päivitä selaimeni nyt

×