Uk 5 2018 kansi
Uk 5 2018 a

Tilaa ja tyyliä kylpyhuoneeseen

Ahtaat ja yksitoikkoisen valkoiset kylpyhuoneet ovat menneisyyttä. Nyt pesutiloissa iloitaan upeista materiaaleista ja avarista tiloista.

Syksyn upeimmat pinnat

Uusi koti hehkuu kauneutta, jos valitsee pintamateriaalit syksyn uutuustuotteissa. Lattioille ja seiniin on tarjolla entistä uljaampia laattoja, laminaatteja ja tapetteja .

Panoraama Kuusamon kauneuteen

Suomalainen luonto on moni-ilmeisimmillään Kuusamossa. Pitkäsen perheen koti on huikea näköalapaikka neljän toisistaan täysin poikkeavan vuodenajan tarkkailuun.

Kaupunkiasumista hyvässä hengessä

Hengittävä hirsitalo Tampereella on asukkailleen unelmakoti. Tiiviisti rakennetulla
Vuoreksen pientaloalueella on hyvä henki.

Oma tupa ja perunamaa

Asumisen perustoiveet jatkavat sukupolvelta toiselle. Iso talo ja oma kasvimaa ovat kaupungissa asuvan nuorenparin unelmien täyttymys.

Ei vanhene koskaan

Ei vanhene koskaan. Nyt ei ole kysymys henkirikoksesta vaan aidosta hirsitalosta, jonka suosio on jälleen kasvusuunnassa.

Outin ja Reijon kotisatama

Lähes 25 metriä merenpinnasta kohoava kallionlaki on oiva paikka merellä vapaa-aikoinaan viihtyvän pariskunnan kodille. Talo on täsmäsuunniteltu kahden aikuisen asunnoksi.

Helppoutta tyyliä unohtamatta

Mökkeily on parhaimmillaan rentouttavaa ja helppoa. Erityisen mukavaksi sen tekee uusi lomakoti, josta ei puutu tyyliäkään.


Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein. Päivitä selaimeni nyt

×